Γιάννενα: Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για λαθραία καπνικά προϊόντα Γιάννενα: Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για λαθραία καπνικά προϊόντα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για λαθραία καπνικά προϊόντα

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, συνελήφθη χθες (11-10-2020) το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. 

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος μετέφερε -75- συσκευασίες καπνού και -250- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Ιωαννίνων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνελήφθη αλλοδαπός στα Ιωάννινα για λαθραία καπνικά προϊόντα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3718807618039434794
Σχόλια
item