Άρτα: Τελευταία Μέρα Σήμερα Για Τη Διανομή Των Ωφελούμενων Του ΤΕΒΑ Άρτα: Τελευταία Μέρα Σήμερα Για Τη Διανομή Των Ωφελούμενων Του ΤΕΒΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Τελευταία Μέρα Σήμερα Για Τη Διανομή Των Ωφελούμενων Του ΤΕΒΑ

Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, και συγκεκριμένα:  ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής, όπως καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, καθώς επίσης και σχολικές τσάντες για οικογένειες που έχουν παιδιά από 5 έως 17 ετών, ξεκίνησε  την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και  θα ολοκληρωθεί σήμερα  την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, στην κεντρική Λαχαναγορά του Δήμου Αρταίων από τις 08:30 το πρωί, έως και τη 13:00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής (γάντια και μάσκες) και να τηρούν αποστάσεις.


Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.


Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τελευταία Μέρα Σήμερα Για Τη Διανομή Των Ωφελούμενων Του ΤΕΒΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3453395580649070991
Σχόλια
item