Ελένη Μενεγάκη: Ποια η κατάσταση με τον Ματέο Παντζόπουλο; Όλη η αλήθεια...

Νέες πληροφορίες μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ήρθαν στα αυτιά μου και θα σας τις μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr! 

Η σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο από τότε που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA φαίνεται πως έχει... απογειωθεί!

Τι άλλαξε στην σχέση Μενεγάκη - Ματέο από τότε που τελείωσε με την εκπομπή στον ALPHA η παρουσιάστρια

Το ζευγάρι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχει χρόνο, χρόνο να κάνει πράγματα που πραγματικά ήθελε ξεκινώντας από το πιο απλό: Να κάτσουν στο σαλόνι και να δουν μια ταινία. 

Παλιότερα η καθημερινότητα της Ελένης ήταν πολύ γεμάτη καθώς εκτός από την εκπομπή στον ALPHA έτρεχε κι άλλες συνεργασίες για διαφημιστικές εταιρείες οι οποίες απαιτούσαν φωτογραφήσεις, meeting κλπ. 

Έτσι δεν τις απέμενε πάντα ο χρόνος που ήθελε για να χορτάσει τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Πλέον, όμως, οι ασχολίες της έχουν αλλάξει κι αυτό φαίνεται πως έχει κάνει πολύ καλό στην σχέση με τον άντρα της. Όχι πως πριν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα απλά τώρα και οι δυο είναι μόνιμα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Έτσι τουλάχιστον μου αποκάλυψε άτομο από το στενό περιβάλλον του Ματέο Παντζόπουλου...

Να τονίσω, όμως, πως οι παραπάνω πληροφορίες μου επιβεβαιώνονται από το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε το μεσημέρι της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη στο Tik Tok! 

Εκτός από το ότι πήρε χιλιάδες likes και σχόλια, έκανε και μια τρυφερή αναφορά στον Ματέο. 

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Ποια η κατάσταση με τον Ματέο Παντζόπουλο; Όλη η αλήθεια...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 535868501997711440
item