Τζούλια Νόβα: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου αλλά δεν θέλω να συζητήσω ακόμα…»

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην εκπομπή, Pop Up  για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, τη νέα σε λίδα στη ζωή της αλλά θυμήθηκε και τη ζήλια που βίωσε στην πρώτη της σχέση.

Η Τζούλια Νόβα είπε: «Είμαι ήρεμα. Ετοιμάζομαι να πάω Όλυμπο. Θα ανέβω μέχρι την κορυφή. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να το κάνω. Βρήκα την κατάλληλη παρέα και θα ανεβούμε όλοι μαζί. Για εμένα είναι μια πρόκληση.»!

Και τόνισε: «Στην αρχή το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα. Μετά προσαρμόστηκα. Πήγα διακοπές με φίλες και φίλους. 

Ξεχάστηκα… Ειδικά στην αρχή ήμουν τρομερά ταραγμένη. Όσο να’ναι ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Μιλάμε με τον πρώην σύντροφό μου. Οι σχέσεις μας είναι καλύτερες.»!

Και υπογράμμισε η Τζούλια: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου αλλά δεν θέλω να συζητήσω ακόμα γι’αυτό. Είναι νωρίς. Το να υπάρχει φλερτ στη ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογικό. 

Δεν θα έμενα στο ράφι στη ζωή μου, εφόσον ο προηγούμενος έχει προχωρήσει. Το πήρα πολύ θετικά γιατί δεν μου άρεσε να τον βλέπω λυπημένο. Θέλω να είναι χαρούμενος. Άνετα θα έβγαινα μαζί του και με τη σύντροφό του.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα. Με έχουν ζηλέψει πάρα πολύ και έχουν προσπαθήσει πολύ να με περιορίσουν. Σκέψου το πρώτο μου αγόρι δεν με άφηνε καν να βγαίνω από το σπίτι. 

Όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω στο μπαλκόνι. Όταν πήγαινε διακοπές το καλοκαίρι με τους γονείς του εγώ έμενα κλειδωμένη στο σπίτι. Ούτε στο μπαλκόνι»!

epirusblog.gr
5 of 5
Τζούλια Νόβα: «Κάτι υπάρχει στη ζωή μου αλλά δεν θέλω να συζητήσω ακόμα…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6210749970362112452
item