Φαίη Σκορδά: Η νέα φωτογραφία με τον Νίκο Ηλιόπουλο Φαίη Σκορδά: Η νέα φωτογραφία με τον Νίκο Ηλιόπουλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Η νέα φωτογραφία με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Μια νέα φωτογραφία της στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά, μετά από πολύ καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι και αν δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει γιατί δεν έκανε κοινές καλοκαιρινές διακοπές, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν όσο μπορούν.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, η Φαίη Σκορδά στο προφίλ της στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της, δημοσίευσε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητο.

Όπως μπορέσαμε να καταλάβουμε, στο πλευρό της ήταν ο Νίκος Ηλιόπουλος ο οποίος οδηγούσε, ενώ το πίσω μέρος ήταν γεμάτο με πράγματα.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Πότε παντρεύονται!

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος ζουν εδώ και αρκετό καιρό τον έρωτά τους και η συγγραφέας - αστρολόγος Βάσια Μαυράκη αναλύει στο περιοδικό YOU τους αστρολογικούς τους χάρτες και με βάση την κοινή συναστρία προβλέπει το μέλλον την σχέσης τους αλλά και τον γάμο τους

Στην περίπτωση της Φαίης και του Νίκου Ηλιόπουλου οι ψυχές ταυτίζονται γιατί ανήκουν και οι δύο στον παθιασμένο και χωρίς ημίμετρα Πλούτωνα. Η Σελήνη της στον Σκορπιό και ο Ήλιος του επίσης στον Σκορπιό. 

Ήλιος, Σελήνη σε σύνοδο, άντρας και γυναίκα σε ένωση. Η απόλυτη όψη των ανθρώπων που έχουν συναντηθεί για να μείνουν μαζί! Η πιο μυστηριακή, ερωτική, μεταφυσική, μαγική ένωση που υπάρχει. 

Ο Σκορπιός είναι το... πάντα σε κάθε του έκφανση. Είναι το απόλυτο πάθος που ωθεί τους ανθρώπους στα άκρα... εκεί που αυτοί δεν μπορούν να πάνε μόνοι τους και οδηγός τους αναλαμβάνει ο Πλούτωνας. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, είναι πάνω από τις δυνάμεις τους!

"Επισημοποίηση, σταθερότητα και απόκτηση απογόνων" λένε τα άστρα για την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η μαγεία που τους ενώνει μιλά για βάθος και πάθος απύθμενο. Κρυφή Σελήνη, παθιασμένος Ήλιος, δεν φανερώνουν εύκολα τις επιθυμίες και τους φόβους τους... περιμένουν μέχρι να νιώσουν σιγουριά. 

Τα Φώτα στον Σκορπιό, Ήλιος και Σελήνη δεν ξεχνούν ποτέ και μαθαίνουν από τα λάθη που έχουν κάνει! Πέρσι, σε μια συνέντευξη που είχα δώσει σε τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και στο youweekly.gr, είχα μιλήσει για τον έρωτα της Φαίης. 

Η προοδευμένη της Αφροδίτη στον Ταύρο είχε «χτυπηθεί» από τον απρόσμενο και κεραυνοβόλο Ουρανό. Το ίδιο και η γενέθλια Σελήνη του Δημήτρη στον Ταύρο. Ο αντάρτης Ουρανός λειτούργησε αμφίδρομα και τους έφερε προ... τετελεσμένων! 

Τότε όμως η πρακτική και μεθοδική Φαίη με Ωροσκόπο στην Παρθένο δεν ήταν έτοιμη να εκθέσει τα τρυφερά της συναισθήματα στο σκληρό φως της δημοσιότητας.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος γάμος

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2020 ο Δίας με τη συνοδεία του Κρόνου θα περάσουν επίσημα στον Υδροχόο εγκαινιάζοντας μια χρονιά διαφορετική, δημιουργική, προκλητική και γενναιόδωρη για τα ζώδια του αέρα. 

Ο Ήλιος της Φαίης, στις 20 μοίρες του Υδροχόου, θα ενεργοποιηθεί και θα ευεργετηθεί από τον Δία στις αρχές του νέου χρόνου, την ίδια στιγμή που η προοδευμένη Σελήνη του Δημήτρη από Solar Ark στις 20 μοίρες των Διδύμων θα δέχεται τα χαρισματικά τρίγωνα του Δία. 

Ο Ήλιος της και η Σελήνη του σε ένα αεράτο τρίγωνο ακριβείας με την πριμοδότηση του Δία! Πόσο πιο όμορφα θα μπορούσε να φροντίσει το Σύμπαν αυτούς τους δύο νέους ανθρώπους! 

Επισημοποίηση, σταθερότητα, αλλά και απόκτηση απογόνων θα μπορούσαν να είναι μέσα στο πρόγραμμα και στα σχέδιά τους. Ίσως κάποια από τα σχέδιά τους να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με μυστικότητα - για Σελήνη και Ήλιο στον Σκορπιό μιλάμε άλλωστε! 

Η Φαίη εξυπηρετεί ένα γενέθλιο τρίγωνο Σελήνης, Αφροδίτης στα νερά, γι’ αυτό και η αποδοχή και η αγάπη που παίρνει και από το γυναικείο κοινό είναι μεγάλες. Και όλο αυτό το νερένιο τρίγωνο καλοψυχίας και δεκτικότητας έχει υποδοχέα τον Ήλιο του Δημήτρη.

Απίστευτο ενδιαφέρον έχει και η Αστρική τους συναστρία που αφορά περισσότερο στον τρόπο που συνδέονται ψυχικά τα άτομα. Εδώ υπάρχει η συμβατότητα του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι! Ο Αστρικός Άρης και η Αφροδίτη του Δημήτρη, ο τρόπος που αγαπά και θέλει να αγαπηθεί, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της! Η καρδιά του στα χέρια της. Ο Αστρικός Ποσειδώνας της Φαίης, τα όνειρα και η ανάγκη της για εξιδανίκευση, σε σύνοδο με τον Ήλιο του Δημήτρη. Τα όνειρά της στα δικά του χέρια!

Όσο για τους Δεσμούς της Σελήνης τους στην ερμηνεία της Καρμικής Αστρολογίας, φανερώνουν πως ο ένας «φέρει» τον άλλο από προηγούμενη ενσάρκωση... ή από προηγούμενες ενσαρκώσεις... Ο Ήλιος του σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης της Φαίης ξεσηκώνει μνήμες περασμένες μιας αγάπης που δεν ευδοκίμησε και μάλλον διακόπηκε νωρίς. Η Φαίη έχει βασιλικούς Δεσμούς στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου και ο Δημήτρης έχει Δεσμούς Σελήνης στον άξονα της αιώνιας μαθητείας Διδύμων/Τοξότη. Ο Ήλιος της σε τρίγωνο με τους δικούς του Δεσμούς έρχεται κάθε φορά για να μάθει να την αγαπάει περισσότερο... και περισσότερο...

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Η νέα φωτογραφία με τον Νίκο Ηλιόπουλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8041350757781136512
Σχόλια
item