Κορωνοϊός: Κλειστή η Υπηρεσία Ασύλου λόγω κρούσματος, αλλά συνέρρευσαν οι μετανάστες Κορωνοϊός: Κλειστή η Υπηρεσία Ασύλου λόγω κρούσματος, αλλά συνέρρευσαν οι μετανάστες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κλειστή η Υπηρεσία Ασύλου λόγω κρούσματος, αλλά συνέρρευσαν οι μετανάστες

Κλειστά είναι σήμερα Παρασκευή τα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου και του Περιφερειακού Γραφείου Αθήνας της υπηρεσίας, στην οδό Κατεχάκη, λόγω κρούσματος κορωνοϊού.

Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού, σε διερμηνέα που συνεργάζεται με την Υπηρεσία. 

Παρόλα αυτά, στο σημείο, όπως έδειξε ο ΣΚΑΪ, είχαν συρρεύσει μετανάστες που δεν γνώριζαν ότι τα γραφεία θα μείνουν κλειστά. Αστυνομικοί τους ενημέρωσαν και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, τα γραφεία θα κλείσουν για να απολυμανθεί ο χώρος και οι ωφελούμενοι ενημερώνονται να μην μεταβούν εκεί. 

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το ποια γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου στην Αττική θα κλείσουν την Δευτέρα και την Τρίτη, προκειμένου να γίνει και εκεί απολύμανση.


epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Κλειστή η Υπηρεσία Ασύλου λόγω κρούσματος, αλλά συνέρρευσαν οι μετανάστες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7811324790462272001
Σχόλια
item