Κορινθίου – Αϊβάζης: Αποκαλύπτουν πρώτη φορά: «Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό…» Κορινθίου – Αϊβάζης: Αποκαλύπτουν πρώτη φορά: «Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορινθίου – Αϊβάζης: Αποκαλύπτουν πρώτη φορά: «Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό…»

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μίλησαν για την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει αλλά δεν δίστασαν να αναφερθούν και στην περίοδο που είχε φτάσει κοντά στο χωρισμό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε χαρακτηριστικά: «Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή πριν αρκετά χρόνια που είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πούμε ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε. 

Είχε γεννηθεί η Ισμήνη. Αυτό που επικράτησε είναι η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις βλακείες που είναι ασήμαντες».

Και ο Γιάννης Αϊβάζης πρόσθεσε: «Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. 

Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. 

Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια» και στη συνέχεια ανέφερε ένα περιστατικό που παραλίγο θα χώριζαν.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε το λαμπερό ζευγάρι!

Δείτε video Εδώ: https://www.dailymotion.com/video/x7wu452

epirusblog.gr
5 of 5
Κορινθίου – Αϊβάζης: Αποκαλύπτουν πρώτη φορά: «Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7873858392449144737
Σχόλια
item