Πλημμύρισε από συγκίνηση η Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία που αναρτήθηκε

Από συγκίνηση πλημμύρισε η Ελένη Φουρέιρα, όταν είδε τη φωτογραφία που αναρτήθηκε με την ίδια, από το Make a wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος).

Η τραγουδίστρια έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού και η χαρά της δεν κρυβόταν, αφού δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες αγκαλιά.

Μάλιστα, μια κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πως ήταν η μικρή της πριγκίπισσα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες, ενώ οι επιτυχίες της δεν σταματούν. Μάλιστα, ετοιμάζει κάτι καινούριο...

Ελένη Φουρέιρα Instagram Make a wish

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία προκάλεσε την ανατριχίλα όλων των διαδικτυακών της φίλων, μέσα από το δυνατό μήνυμα που μετέδωσε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τη δουλειά της αλλά και από θέματα που την απασχολούν.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε ανατριχίλα

Τις τελευταίες μέρες συγκλονίζουν οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη δομή προσφύγων στη Μόρια.

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο της μεγάλης αυτής τραγωδίας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να δείξει την στήριξή της στους ανθρώπους αυτούς που περνούν πολύ δύσκολες ώρες.

Ελένη Φουρέιρα ανάρτηση Μόρια

Να σημειώσουμε πως η Λέσβος έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και έτσι πάρθηκε η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία την Τετάρτη αντί για τη Δευτέρα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πλημμύρισε από συγκίνηση η Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία που αναρτήθηκε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4741754308303268175
item