Η Μαίρη Συνατσάκη θα εμφανίζεται γυμνή στο θέατρο: Τι αποκαλύπτει η ίδια Η Μαίρη Συνατσάκη θα εμφανίζεται γυμνή στο θέατρο: Τι αποκαλύπτει η ίδια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη θα εμφανίζεται γυμνή στο θέατρο: Τι αποκαλύπτει η ίδια

Η Μαίρη Συνατσάκη στο θεατρικό σανίδι... γυμνή.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία «ανήσυχη ψυχή». Μια κοπέλα που δε σταματά ποτέ να πειραματίζεται στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της και να δοκιμάζει τις αντοχές της. 

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που θα τη δούμε πάνω στο θεατρικό σανίδι. Το «Hair» επιστρέφει,φέτος, και η ίδια μιλά για τη συμμετοχή της. 

Η Μαίρη είναι μία προσωπικότητα που εκφράζεται μέσω των social media και μάλιστα σχολιάζει και όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Δε χαρίζει και δε χαρίζεται.

 Φήμες τη θέλουν να επιστρέφει και εκεί, με την εκπομπή «Μega Star». Θα συμβεί όντως κάτι τέτοιο;  Άραγε, reality θα παρουσίαζε ποτέ; 

Γιατί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει ασκήσει αρνητική κριτική στα περισσότερα reality shows, βλέπε Big Brother και Bachelor. 

Δες στο βίντεο παρακάτω τι ακριβώς είπε τόσο για τη φετινή της γυμνή εμφάνιση στο θέατρο, όσο και για το τηλεοπτικό της μέλλον. 


epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαίρη Συνατσάκη θα εμφανίζεται γυμνή στο θέατρο: Τι αποκαλύπτει η ίδια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6205089952955315784
Σχόλια
item