Κώστας Σόμμερ: “Με πείραξε πολύ που δεν ανακοίνωσα εγώ την εγκυμοσύνη”

Στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” παραχώρησαν δηλώσεις ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε πριν λίγο καιρό, με την άτυχη εγκυμοσύνη της make up artist. Ωστόσο, οι δυο τους αγαπημένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ προχωρούν παρακάτω.

“Από ότι μάθαμε, αυτό που περνάμε εμείς, το περνάει πολύς κόσμος. Είναι πάρα πολύ σύνηθες. Για εμάς ήταν μια καινούργια εμπειρία, οπότε δεν ξέραμε πως χειρίζονται μια τέτοια κατάσταση, τελικά το πήραμε πιο ελαφριά. Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη με πείραξε πάρα πολύ. 

Μαθεύτηκε νωρίς και όταν είναι νωρίς, τα πράγματα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν και έτσι όπως εξελίχθηκαν βλέπεις ότι καλό είναι να μην είχε μαθευτεί. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει. 

Αν είσαι σε αυτό το χορό, έτσι πρέπει να χορεύεις”, δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ. 

Όταν ο δημοσιογράφος, Σπύρος – Ραφαήλ Κραμίδας, ρώτησε το όμορφο ζευγάρι, αν αυτό το περιστατικό επηρέασε τη σχέση τους, η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε: 

“Είμαστε πολύ ενωμένοι γενικά, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι δηλαδή, αλλά ναι, μας έφερε λίγο πιο κοντά”, με τον γοητευτικό ηθοποιό να προσθέτει: “Αν είσαι καλά, όποια δυσκολία και να έρθει μάλλον θα σε κάνει καλύτερα. Αν δεν είσαι καλά, κάθε πρόβλημα διογκώνεται”.

epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Σόμμερ: “Με πείραξε πολύ που δεν ανακοίνωσα εγώ την εγκυμοσύνη”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2181240532303088634
item