Πρέβεζα: Με χαμηλές τιμές αλλά και μηδενικές παραγγελίες ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Με χαμηλές τιμές αλλά και μηδενικές παραγγελίες ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Με χαμηλές τιμές αλλά και μηδενικές παραγγελίες ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στην Πρέβεζα

Με τιμή που κυμαίνεται ανάμεσα στα 0,79 και 0,80 λεπτά ανά λίτρο, ξεκίνησε σήμερα και στην Πρέβεζα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Όπως αναφέρει μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Πρόεδρος της Ένωσης Πρατηριούχων Πρέβεζας Φάνης Χαλάστρας, η τιμή "εκκίνησης" είναι αρκετά χαμηλότερη από πέρσι που το πετρέλαιο ξεκίνησε να διατίθεται στα νοικοκυριά πάνω από 1 ευρώ ανά λίτρο.

Ωστόσο και παρά την χαμηλή αυτή τιμή δεν υπάρχουν ακόμη παραγγελίες αφού όπως εξηγεί ο κ.Χαλάστρας, αφενός αρκετά νοικοκυριά είχαν προμηθευτεί πετρέλαιο πέρσι στα τέλη της άνοιξης, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν ευνοούν τις παραγγελίες.

Ο κ.Χαλάστρας ωστόσο εκτιμά ότι η έλευση του χειμώνα θα "τονώσει" την αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα αφού η οικονομική κρίση οδήγησε πολλά νοικοκυριά να στραφούν σε άλλες μορφές θέρμανσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με χαμηλές τιμές αλλά και μηδενικές παραγγελίες ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4892057803618696003
Σχόλια
item