Γιάννενα: Νέες συνθήκες, αλλά με κίνηση στο κέντρο Γιάννενα: Νέες συνθήκες, αλλά με κίνηση στο κέντρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέες συνθήκες, αλλά με κίνηση στο κέντρο

Τις πρώτες εικόνες μίας νέας συνθήκης, όπως αυτή καθορίστηκε από την απόφαση του τοπικού lockdown, αντίκρισαν οι Γιαννιώτες από χθες το πρωί.

Η πόλη μπήκε σε διαφορετικούς ρυθμούς, αυτούς που επιτάσσει το επίπεδο 4 του επιδημιολογικού χάρτη, αν και καμία απολύτως σχέση δεν υπάρχει με τις ημέρες της καραντίνας του Μαρτίου και του Απριλίου.

Μάλιστα, εάν κάποιος δεν γνώριζε για την ένταξη των Ιωαννίνων στο επίπεδο 4 δεν θα είχε καμία εντύπωση για κάποια αλλαγή με δεδομένη την αυξημένη κινητικότητα που υπήρχε χθες στο κέντρο της πόλης και από πολίτες που κινούνταν στην αγορά αλλά και από τις χιλιάδες των αυτοκινήτων.

Έτσι, η μοναδική εικόνα που παρέπεμπε σε μία διαφορετική κατάσταση ήταν αυτή των κλειστών καταστημάτων εστίασης, από τα οποία επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο εκείνα που έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούν με ντελίβερι και take away.

Ουσιαστικά η μία από τις δύο μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι το λουκέτο στα καταστήματα εστίασης και η δεύτερη η απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός της Περιφερειακής Ενότητας.

Πηγή: epirusonline.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Νέες συνθήκες, αλλά με κίνηση στο κέντρο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7704423732386000865
Σχόλια
item