Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Συντονισμός αντιμετώπισης της νέας τουρκικής πρόκλησης Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Συντονισμός αντιμετώπισης της νέας τουρκικής πρόκλησης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Συντονισμός αντιμετώπισης της νέας τουρκικής πρόκλησης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου της κυπριακής κυβέρνησης, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τρόπους συντονισμού για αντιμετώπιση της νέας προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας

«Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, πέραν της έκφρασης στήριξης από μέρους του Έλληνα Πρωθυπουργού, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τρόπους συντονισμού για αντιμετώπιση της νέας προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας», σημειώνει, στη δήλωση του,  ο κ. Σεντώνας.

Σε ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του Έλληνα Πρωθυπουργού σημειώνεται ότι στη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας που αφορούν την επέκταση της άδειας εισόδου στο παραλιακό μέτωπο των Βαρωσίων κατά παράβαση των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. 

«Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την στήριξή του στην Κυπριακή Δημοκρατία και στις σχετικές ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει», σημειώνεται.


epirusblog.gr
5 of 5
Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: Συντονισμός αντιμετώπισης της νέας τουρκικής πρόκλησης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4630353944491272017
Σχόλια
item