Πώς να κάνετε έναν άγνωστο να σας συμπαθήσει Πώς να κάνετε έναν άγνωστο να σας συμπαθήσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς να κάνετε έναν άγνωστο να σας συμπαθήσει

Καθένας και καθεμία από εμάς κάνει διαφορετικά πράγματα και σε διαφορετικό βαθμό, προκειμένου να εξασφαλίσει την αποδοχή των άλλων: άλλοι αναλαμβάνουν παραπάνω ευθύνες στη δουλειά για να τους δει με καλό μάτι η υπόλοιπη ομάδα ή ο εργοδότης τους και άλλοι προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους σαν χαμαιλέοντες όταν γνωρίζουν έναν καινούριο άνθρωπο, ανάλογα με το ποιον έχουν απέναντί τους.

Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι για να σε αποδεχτούν οι άλλοι, να σε συμπαθήσουν και να σε αγαπήσουν, πρέπει πρώτα να αποδεχτείς εσύ τον εαυτό σου.

Από εκεί και πέρα όμως, κάποια tips που μπορούν αποδεδειγμένα να μας κάνουν πιο συμπαθητικούς στα μάτια των άλλων.

Ποια είναι αυτά:

1.Οπτική επαφή.

Τα μάτια μπορούν να σου πουν πολλά για έναν άνθρωπο. Οπότε δώσε βάση στο βλέμμα και προσπάθησε να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται.

2.Χαμόγελο.

Χαμογέλασε και ο κόσμος θα χαμογελάσει σε εσένα. Άνθρωπος που διαθέτει αληθινό χαμόγελο και το μοιράζει απλόχερα, κάνει τους πάντες να τον συμπαθούν.

3.Ένα απλό «γεια».

Ένα απλό «γεια» και ένα χαμόγελο είναι αρκετά για να δώσεις στον άλλον την ευκαιρία να καταλάβει πόσο τέλειος είσαι.

4.Χαλαρή γλώσσα του σώματος.

Μη σφίγγεις τα χέρια σου, μην τα σταυρώνεις και μη στέκεσαι σαν ένα δέντρο. Πρέπει να είσαι χαλαρός όταν μιλάς με κάποιον άνθρωπο που δε σε γνωρίζει.

5.Θετική στάση.

Σκέψου θετικά και αντιμετώπισε τους ανθρώπους με καλή διάθεση. Όλοι έχουμε προβλήματα αλλά δε χρειάζεται να τα μεταδίδουμε στους άλλους.

6.Να θυμάσαι πως δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα.

Όταν μιλάς με έναν άνθρωπο δε κάνεις μονόλογο. Κάνεις ερωτήσεις, μιλάς και για εκείνον και γενικά προσπαθείς να δώσεις σημασία σε αυτά που λέει.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς να κάνετε έναν άγνωστο να σας συμπαθήσει
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1707689673809014806
Σχόλια

Τα καλύτερα

item