Άρτα: Οδηγίες προς τους δημότες για σωστή ανακύκλωση από τον Δήμο Νικ. Σκουφά Άρτα: Οδηγίες προς τους δημότες για σωστή ανακύκλωση από τον Δήμο Νικ. Σκουφά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οδηγίες προς τους δημότες για σωστή ανακύκλωση από τον Δήμο Νικ. Σκουφά

Παρακαλούνται οι δημότες του Δήμου Νικολάου Σκουφά να μην αποθέτουν στους κάδους ανακύκλωσης (μπλε κάδους), υλικά που δεν είναι ανακυκλώσιμα όπως οικιακά απορρίμματα, χρησιμοποιημένα γάντια, μάσκες μιας χρήσης κλαδιά, χορτάρια, μπάζα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπαταρίες κ.α.

Στους μπλε κάδους εναποθέτουμε μόνο: χαρτιά, αντικείμενα από αλουμίνιο και πλαστικό, τα οποία πρέπει πρώτα να πλύνουμε και να καθαρίσουμε από ίχνη τροφίμων ή οτιδήποτε άλλο είχαν στη συσκευασία τους. 

Ποτέ δεν πετάμε στον κάδο τα υλικά ανακύκλωσης μας μέσα σε δεμένες σακούλες αλλά τα ρίχνουμε χύμα.

Για κάθε λάθος που κάνουμε στην ανακύκλωση επιβαρύνουμε τόσο το περιβάλλον όσο και την τοπική οικονομία καθώς οι εταιρίες ανακύκλωσης επιστρέφουν στους δήμους, για ταφή στους ΧΥΤΑ, τα μολυσμένα φορτία από άσχετα υλικά.

Επισκεφτείτε παρακάτω την ιστοσελίδα του Δήμου κι εκτυπώστε τις λίστες με τα αντικείμενα που μπορούμε να ανακυκλώσουμε και αυτά που δεν μπορούμε.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οδηγίες προς τους δημότες για σωστή ανακύκλωση από τον Δήμο Νικ. Σκουφά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4216368847875860367
Σχόλια
item