Γιάννενα: Συνεχίζει εξ αποστάσεως και την επόμενη εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γιάννενα: Συνεχίζει εξ αποστάσεως και την επόμενη εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνεχίζει εξ αποστάσεως και την επόμενη εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Υπόδειξη για εξ αποστάσεως διδασκαλία για μία ακόμη εβδομάδα κάνει το πρυτανικό συμβούλιο του πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα τμήματα του ιδρύματος που έχουν έδρα τα Γιάννενα.

Η απόφαση ελήφθη με βάση την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής covid-19 του Ιδρύματος και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της περιοχής, αλλά και του ότι μεσολαβεί η αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Η εκπαίδευση με φυσική παρουσία σε εργαστήρια και κλινικές μπορεί να συνεχιστεί μόνο σε περιπτώσεις φοιτητών του τελευταίου έτους σπουδών ή εφόσον η αναπλήρωση των εργαστηρίων και κλινικών δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί με εξ αποστάσεως διαδικασία.

Η πρυτανεία συνιστά στους φοιτητές που διαμένουν στην πόλη των Ιωαννίνων να φορούν συστηματικά τις μάσκες, να αποφεύγουν χώρους μεγάλου συγχρωτισμού και να ακολουθούν όλες τις υγειονομικές οδηγίες.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το πρυτανικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου και θα επανεκτιμηθούν οι συνθήκες της επιδημίας, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνεχίζει εξ αποστάσεως και την επόμενη εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3497744643942633541
Σχόλια
item