Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια πέντε μήνες μετά τον χωρισμό Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια πέντε μήνες μετά τον χωρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια πέντε μήνες μετά τον χωρισμό

Η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που φέτος έχει αναλάβει το ρόλο του coach-κριτή στο νέο show μόδας του Open, Style me Up. 

O ίδιος δηλώνει ότι “αναβαθμίστηκε¨ με αυτόν τον νέο του ρόλο μιας και είναι κάτι πολύ πιο κοντά σε εκείνον.

Γνωρίζω την Υβόννη από τα 16 της, έχω δουλέψει πολύ μαζί της πρόσθεσε, για τη συνεργασία του με την Υβόννη Μπόσνιακ και συνεχίζει λέγοντας, «Ο Αντώνης Ρέμος δεν έρχεται στα γυρίσματα της εκπομπής για την Υβόννη. Είναι στο σπίτι και είναι πολύ σημαντικό να προσέχει το παιδί».

Βέβαια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του Μαρία Καλάβρια.

«Γιατί να μην έχουμε καλές σχέσεις; Είναι φυσιολογικό και επόμενο… Είμαστε συνεργάτες. 

Δεν θα σου πω ότι είμαστε φίλοι ή θα γίνουμε φίλοι ή θα γίνουμε κολλητοί, απλά είναι αμοιβαία τα συναισθήματα της αγάπης. Δεν παύουν από τη μια στιγμή στην άλλη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό video: https://youtu.be/pGPuf05_QgY

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του πέντε μήνες πριν.

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τη Μαρία Καλάβρια πέντε μήνες μετά τον χωρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1137076014069727456
Σχόλια
item