Πρέβεζα: Ανοιχτές συναντήσεις με τους δημότες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ξεκινά ο Δήμος Πάργας Πρέβεζα: Ανοιχτές συναντήσεις με τους δημότες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ξεκινά ο Δήμος Πάργας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ανοιχτές συναντήσεις με τους δημότες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ξεκινά ο Δήμος Πάργας

Ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους του Τουρκοπάζαρου στην Πάργα, πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Δημάρχου Νίκου Ζαχαριά, τους Αντιδημάρχους Γκίζα Βασίλειο, Πισταρό Σπύριδωνα και την Δημοτική Σύμβουλο Ρεπάνη Αγγελική.

Εγκαινιάστηκε έτσι ένας κύκλος συζητήσεων και επαφών με τους πολίτες όλων των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου, κάτι που αποτελούσε προεκλογικής δέσμευση του Δημάρχου, για διάλογο με τους πολίτες και επίλυση των προβλημάτων με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Στην συνάντηση ο κ. Ζαχαριάς αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό για τον ένα χρόνο θητείας, έθεσε τους άξονες για άμεσες παρεμβάσεις στο ιστορικό αυτό οικισμό της Πάργας μέχρι να ολοκληρωθεί η συνολική μελέτη ανάπλασης.

Οι άξονες αυτοί ήταν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αισθητικές παρεμβάσεις, φωτισμός, διαχείριση και καθαρισμός δάσους στο Κρέμασμα.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους κατοίκους, το Τοπικό Συμβούλιο Πάργας και τους Δημοτικούς Συμβούλους Πηγή Σπυρίδωνα, Γκίνη Δημήτριο και Δέσκα Πέτρο που παρευρέθηκαν.

Επόμενη συνάντηση για τα θέματα που αφορούν στην Δημοτική Κοινότητα Καναλλακίου θα γίνει την Κυριακή 11/10 στις 11.30 στο κλειστό γήπεδο του νέου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου στην Αγία Τριάδα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανοιχτές συναντήσεις με τους δημότες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ξεκινά ο Δήμος Πάργας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 46518935852036627
Σχόλια
item