Ματίνα Νικολαου: "Διαφέρω με την Βάνια, δεν με αναγνωρίζουν!" Ματίνα Νικολαου: "Διαφέρω με την Βάνια, δεν με αναγνωρίζουν!" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ματίνα Νικολαου: "Διαφέρω με την Βάνια, δεν με αναγνωρίζουν!"

Σε συνέντευξή της η Ματίνα Νικολάου, ανέφερε αν μοιάζει καθόλου με την Βάνια που υποδύεται στο Καλό Μεσημεράκι αλλά και πως προέκυψε ο ρόλος αυτός στην επιτυχημένη εκπομπή.

Πες μου λίγα πράγματα για τη Βάνια. Πώς ήρθε στη ζωή σου;

«Η Βάνια ήταν ένας χαρακτήρας που εμπνεύστηκε χρόνια πριν ο Νίκος Μουτσινάς για μια παράστασή του. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να αναλάβει αυτή την εκπομπή, μου πρότεινε τη… μεταφορά της, αλλά με τηλεοπτικούς όρους αυτή τη φορά. 

Αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει, χάρηκα πάρα πολύ, κι επειδή του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά το κριτήριό του, δέχτηκα. Στην αρχή βέβαια δεν ήξερα πώς να το κάνω αυτό στην τηλεόραση, όμως ο Νίκος και εδώ με βοήθησε πολύ».

Ο κόσμος έξω σε αναγνωρίζει;

«Διαφέρω τόσο εμφανισιακά με τη Βάνια, που δεν είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν έξω. Παρ’ όλα αυτά, επειδή μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια, κάποιοι καταφέρνουν να με αναγνωρίσουν, μου μιλούν και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. 

Τη μεγαλύτερη χαρά όμως μου τη δίνουν όσα μού λένε: “Μας σώζετε από την κατάθλιψη”. Αυτό με κάνει πολύ περήφανη».

Μοιάζεις καθόλου με τη Βάνια;

«Εγώ είμαι πολύ πιο συνεσταλμένη ως άνθρωπος. Πιο ήρεμη… Εκείνη είναι πιο εξωστρεφής. Νομίζω πως πλέον εκείνη παίρνει από εμένα και εγώ από αυτήν και έτσι περνάμε και οι δύο καλά».

Ο γιος σου βλέπει Βάνια;

«Δεν ασχολείται τόσο, ούτε βλέπει την εκπομπή. Ίσως δει κάποια αποσπάσματα, θα γελάσει, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα, βλέπετε, είναι 12 χρονών, μπαίνει στην εφηβεία και έχει… καλύτερα πράγματα να κάνει!»

Έχετε ποτέ διαφωνίες με τον Νίκο;

«Όταν λέω κάτι και εκείνος έχει διαφορετική άποψη, πάντα μου το λέει και εγώ πάντα τον ακούω. Γιατί ο Νίκος έχει κάνει πολύ μεγάλο καλό στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διαφωνία δεν έχει υπάρξει ουσιαστικά ποτέ. Το να λες τη γνώμη σου δεν είναι

Συγκίνησε η Ματίνα Νικολάου: «Άργησα να συνειδητοποιήσω το διαζύγιό μου»

Η Ματίνα Νικολάου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και για το διαζύγιό της, αποκαλύπτοντας πως της πήρε χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να χωρίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά και έτσι εξήγησε πώς δημιουργήθηκε ο ρόλος της Βάνιας.

Την ίδια στιγμή δε φοβήθηκε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, τον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιό τους.

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του.

Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. 

Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», εξήγησε η Ματίνα Νικολάου για την Βάνια, η οποία πριν από μερικές μέρες έκλεψε το σκύλο της Ιωάννας Μαλέσκου.

Για το διαζύγιό της, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως: «Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. 

Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Νικολαου: "Διαφέρω με την Βάνια, δεν με αναγνωρίζουν!"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 508249381018382460
Σχόλια
item