Δανάη Μιχαλάκη: “Τη Δρόσω θα τη χαρακτήριζα τραγική” – Οι Άγριες Μέλισσες, η κριτική και ο γάμος της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη Μιχαλάκη το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και μίλησε για το ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες”, αποκάλυψε ότι δεν την απασχολεί το γεγονός πως την κρίνουν, ενώ απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται τον αγαπημένο της, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική Δρόσω λέγοντας ότι πλέον ακούει καλά λόγια από τον κόσμο που τη συναντά στο δρόμο, γεγονός που την περίοδο που εκείνη ήρθε πολύ κοντά με τον Νικηφόρο δεν συνέβαινε. «Πλέον, ακούω καλά λόγια από τον κόσμο γιατί, στην αρχή, όταν έκανε την κουτσουκέλα η Δρόσω, άκουγα άλλα. Ταυτίζεται πολύ ο κόσμος».

Ωστόσο, η ίδια παραδέχεται ότι ο κόσμος στην κανονική ζωή την κρίνει, όμως πια αυτό δεν την απασχολεί: «Στην κανονική ζωή έχω νιώσει ότι με κρίνουν, αλλά δε με έχει απασχολήσει γιατί οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι δεν ισχύει».

Η Δανάη Μιχαλάκη στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο της και αποκάλυψε τη δική της οπτική για την ηρωίδα που υποδύεται. “Δεν ταυτίζομαι με το ρόλο της Δρόσως, ωστόσο μου αρέσει πολύ, γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ κόντρα με μένα. Μου άρεσε και η κατάληξη γιατί δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. 

Εξαιτίας και του χαρακτήρα της, ξέπεσε και θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμη παραπάνω. Αλλά δεν το κάνει συνειδητά… Η Τρούμπα δεν είναι το μέρος που ανήκει, αλλά εκεί μέσα δεν την κρίνει κανένας, σε αντίθεση με το τι γίνεται έξω από το μαγαζί όπου θα την έκριναν όλοι.

Η Δρόσω ερωτεύεται και αγαπάει τον Τάκη, υπάρχει αυτό το κάτι που τους δένει.

Τάκη, υπάρχει αυτό το κάτι που τους δένει. Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί, είναι τέλεια. Όταν πάνε στην Τρούμπα είναι κάποιοι άλλοι. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον αγαπάει, δεν το έχω βρει, αλλά υπάρχει κάτι που τους ενώνει. 

Τη Δρόσω θα τη χαρακτήριζα τραγική… Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει φτιάξει η ζωή της, δεν έχει υπάρξει κάποια χαρούμενη στιγμή, δεν έχει φτιάξει η ζωη της, σαν να είναι η μοίρα της αυτή. 

Δεν είναι αγαθιάρα, τη θεωρώ άτυχη. Έφυγε απ’ το Διαφάνι, πήγε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και πάλι της τυχαίνει αυτό. 

Στα 19, όταν πήγε στην Αθήνα και γνώρισε τον Τάκη, είπε «αυτό;» Αυτό… Δηλαδή κάπως βολεύτηκε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, με τον Τάκη ή τον οποιονδήποτε».

Η ερωτική σχέση της Δρόσως με τον Νικηφόρο στάθηκε αιτία και αφορμή για να χαλάσει η σχέση με την αδερφή της Ασημίνα. 

Άραγε η πρώτη θα ζητήσει κάποια στιγμή το παιδί που γέννησε πίσω; Η Δανάη Μιχαλάκη απαντά: “Δεν ξέρω αν η Δρόσω πρέπει να ζητήσει το παιδί της πίσω… Πώς να πάει σ΄ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με άλλους γονείς να του πει «εγώ είμαι η μαμά σου;»

Είναι κάτι που το σκέφτομαι πολύ και δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό. Σεναριακά, δεν ξέρω αν θα έβαζα τη Δρόσω να ζητήσει πίσω το παιδί. Έχει δικαίωμα στην αλήθεια ένα παιδί αλλά την κατάλληλη στιγμή, στα 18 π.χ., αφού ενηλικιωθεί. 

Η Δρόσω θέλει τη συγχώρεση, θέλει την Ασημίνα στη ζωή της. Δε νομίζω ότι θα τα βρούνε ποτέ, ίσως να υπάρχει μία τυπική σχέση στη ζωή τους».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τη Δανάη Μιχαλάκη για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται το ερχόμενο καλοκαίρι τον σύντροφό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος.

“Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, σίγουρα. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε, ως wedding crashers. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Το ξέρω ότι έχει γίνει χαμός με αυτό, έχω δει τι έχει γίνει… Όταν είναι να συμβεί, είστε καλεσμένοι, εννοείται», δήλωσε η ηθοποιός αποφεύγοντας να απαντήσει ξεκάθαρα για την προσωπική της ζωή.

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη πρόσθεσε ότι στο παρελθόν έχει καταπιαστεί με διάφορες δουλειές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η εργασία ως πωλήτρια. «Έχω δουλέψει ως πωλήτρια… κοσμήματα, ρολόγια… Είχα μεγάλη επιτυχία στις βέρες, μου άρεσε να έρχεται το ζευγάρι για να κάνει μία αρχή μαζί… Προσωπικά, μου αρέσουν οι απλές βέρες».

epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη: “Τη Δρόσω θα τη χαρακτήριζα τραγική” – Οι Άγριες Μέλισσες, η κριτική και ο γάμος της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8055275718220489056
item