Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το τέλος της εκπομπής της – Φωτογραφίες

Με τη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα του Μεγάρου Μουσικής, η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρείας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. 

Το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, φωταγωγήθηκε με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών, σεβόμενοι απόλυτα τα αυστηρά μέτρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και φέτος το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου. 

Με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, τη σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. 

Το βράδυ της Πέμπτης, η αγαπημένη παρουσιάστρια έδωσε το παρών στο Μέγαρο Μουσικής, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση, τον περασμένο Ιούλιο. 

Η Ελένη Μενεγάκη με το που έφτασε στον χώρο του Μεγάρου έκλεψε τις εντυπώσεις με την λαμπερή της εμφάνιση. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε ένα πιο androgynous style, φορώντας ένα κομψό κοστούμι σε λευκή απόχρωση (και όχι ροζ όπως κάθε χρονιά), το οποίο συνδύασε με nude τοπ και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής αποτέλεσε μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας της γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού. 

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το τέλος της εκπομπής της – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 303116518510287600
item