Άρτα: Αγιασμός στις ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Άρτας από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο Άρτα: Αγιασμός στις ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Άρτας από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αγιασμός στις ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Άρτας από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο

Την περασμένη Δευτέρα στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Άρτας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, τελέσθηκε ο αγιασμός με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κου Καλλίνικου ο οποίος με το μεστό του λόγο μετέδωσε τις σκέψεις του για αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και ευχήθηκε στους μαθητές και μαθήτριες καλή πρόοδο, υγεία, καλή δύναμη και με αγάπη προς τον συμμαθητή τους, τους εκπαιδευτικούς των και τους γονείς των για να ξεπεράσουμε νικητές και αυτή την δοκιμασία. 

Στους εκπαιδευτικούς και στο υπόλοιπο προσωπικό ευχήθηκε υγεία, υπομονή και καλή δύναμη.

Στη συνέχεια ο Δ/ντής των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας κος Ζήσης Φώτιος καλωσόρισε όλους τους μαθητές Α και Β έτους και τους ευχήθηκε με τη σειρά του, υγεία, καλή πρόοδο, υπομονή και με καλή συνεργασία όλων, εκπαιδευτικών και μαθητών και τηρώντας τα "μέτρα" προφύλαξης θα έχουμε μια πετυχημένη σχολική χρονιά.

Οι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Άρτας ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτας κο Καλλίνικο που τίμησε με την παρουσία του στον ΑΓΙΑΣΜΟ καθώς επίσης και για τον πλούσιο λόγο (μέσα από την καρδιά του) που μίλησε στους μαθητές.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Αγιασμός στις ΕΠΑΣ μαθητείας ΟΑΕΔ Άρτας από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2299833438413074633
Σχόλια
item