Γιάννενα: Ενισχύθηκε με προσωπικό, στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας στο εργοτάξιο του Δ. Ιωαννιτών

Με 40 άτομα ενισχύθηκε το Εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών και το Τμήμα Πρασίνου, και πλέον στόχος είναι να προχωρήσουν άμεσα παρεμβάσεις και εργασίες για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αριστείδης Παππάς, σε χθεσινές του δηλώσεις, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του τόσο για την στελέχωση όσο και για την προμήθεια των αναγκαίων υλικών που δεν υπήρχαν.

Στο επίκεντρο λακκούβες, αλλαγές λαμπτήρων, πεζοδρόμια και γενικά η καθημερινότητα που είναι άλλωστε και το μεγάλο ζητούμενο για όλους τους πολίτες μιας και αυτό που ζητά κάποιος είναι μια καθημερινή ποιότητα υπηρεσιών την οποία και πληρώνει μέσω των δημοτικών τελών.


Σύμφωνα με τον κ. Παππά έχουν συσταθεί τρία συνεργεία προκειμένου να κάνουν έργα σε όλο το εύρος του Δήμου ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν με ξυλουργούς, σιδεράδες και άλλο προσωπικό προκειμένου να μπορέσουν να κερδίσουν τον χρόνο που χάθηκε.


Ο κ. Παππάς προχωρησε και στη διάθεση υλικών σε προέδρους κοινοτήτων προκειμένου και εκείνοι με τα δικά τους μέσα να συνδράμουν στα έργα καθημερινότητας στην περιοχή τους.


Στο μεταξύ, προχωρούν και οι εργασίες που έχουν να κάνουμε με το τμήμα πρασίνου καθώς και εδώ τα συνεργεία κάνουν καθαρισμούς και κοπές χόρτων ενώ θα ξεκινήσουν και τα κλαδέματα και οι παράλληλοι καθαρισμοί.


Ο κ. Παππάς συντονίζει τις προσπάθειες προκειμένου να ιεραρχηθούν οι εργασίες και σιγά - σιγά να φανούν τα πρώτα αποτελέσματα των παρεμβάσεων εντός και εκτός πόλης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ενισχύθηκε με προσωπικό, στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας στο εργοτάξιο του Δ. Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 728152800435004482
item