Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω τελειώσει με τους άντρες”

Για πολλούς θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε εκείνη την εμβληματική σκηνή στο βασικό ένστικτο με το σταύρωμα των ποδιών της.

Ο λόγος για τη Sharon Stone η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει με την προσωπική της ζωή αποδεικνύοντας πως πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως πιστεύουμε.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show», της καλής της φίλης αποκάλυψε πως «Τελείωσα με αυτά. Τελείωσα με τους άντρες. Τελείωσα με τα ραντεβού» επισημαίνοντας πως έχει επικεντρωθεί στους φίλους και την οικογένειά της.

«Δεν χρειάζομαι άλλο παιδί. Αν μιλήσουμε για συναισθηματική ωριμότητα στις σχέσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Sharon Stone.

Να θυμίσουμε πως η Sharon Stone παντρεύτηκε τον παραγωγό Michael Greenburg το 1984, με τον οποίο χώρισε τρία χρόνια μετά. Η star έπειτα από 4 χρόνια παντρεύτηκε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν το 1998 με τον οποίο χώρισε το 2004. 

Από τους γάμους αυτούς η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει αποκτήσει τρεις γιους τους οποίους όπως δήλωσε είναι αποφασισμένη να φροντίσει να μεγαλώσουν συναισθηματικά. «Υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις σχετικά με τη δύναμη και τι σημαίνει να είσαι αρσενικός και τι σημαίνει να είσαι ισχυρός ή σημαντικός», είπε. 

«Προσπαθώ να διδάξω στα αγόρια μου ότι οι ιδέες που έχουν μεταδώσει οι άντρες για το τι σημαίνει να είσαι ισχυρός και σημαντικός μπορεί να μην είναι απολύτως σωστές και να μην τους ωφελήσουν τελικά στη ζωή τους».

epirusblog.gr
5 of 5
Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχω τελειώσει με τους άντρες”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3174291087938680160
item