Γιάννενα: Δωρεά πολυμηχανημάτων στον δήμο Ιωαννιτών Γιάννενα: Δωρεά πολυμηχανημάτων στον δήμο Ιωαννιτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δωρεά πολυμηχανημάτων στον δήμο Ιωαννιτών

Δύο σύγχρονα πολυμηχανήματα γραφείου και αναλώσιμο υλικό παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, χορηγία της εταιρίας «Πλακιάς- Κουφώματα Αλουμίνίου».

Ο κ. Βλέτσας ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εταιρίας για την προσφορά στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης. 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, «τα μηχανήματα και το υλικό θα κατευθυνθούν προς τις δημοτικές ενότητες του δήμου, προκειμένου να στηριχθούν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, οι οποίοι επιτελούν μεγάλο έργο στον πολιτισμό αλλά και την καθημερινότητα της περιοχής της δημοτικής ενότητας Παμβώτιδας», ευχόμενος και άλλες εταιρίες της περιοχής να ακολουθήσουν το παράδειγμα της εταιρίας «Πλακιάς»».

Από την πλευρά της εταιρίας, ο κ. Πλακιάς εξέφρασε τη βούληση να στηριχθούν κι άλλες προσπάθειες του δήμου. 

«Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που μας δίνεται η ευκαιρία να υποστηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται στον δήμο Ιωαννιτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους. 

Δεν είναι η πρώτη ενέργεια προσφοράς μας προς την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων και σίγουρα ούτε η τελευταία. 

Με τον αντιδήμαρχο συζητήσαμε και για μελλοντικές δράσεις και όσο μας επιτρέπουν τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής μας δράσης, θα είμαστε αρωγοί στην τοπική κοινωνία και τον δήμο των Ιωαννίνων», ανέφερε.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεά πολυμηχανημάτων στον δήμο Ιωαννιτών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6918437657930548447
Σχόλια
item