Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση; Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση;

“Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι αυτό που είχα από μικρή. Μια μεγάλη οικογένεια” δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Με αυτή μάλλον τη σκέψη ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος μετακόμισε πριν λίγους μήνες από τα βόρεια στα νότια προάστια. 

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους. Κι αυτό το βήμα δεν είναι άλλο από εκείνο της συγκατοίκησης.

Πλέον το ζευγάρι έχει αρχίσει να οραματίζεται το κοινό του μέλλον και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στην εφημερίδα Reallife επιθυμία τους είναι σε λίγο καιρό πέρα από καθημερινές στιγμές να μοιράζονται και την ίδια στέγη. 

Αυτό βέβαια είναι κάτι που θέλουν να κάνουν πολύ προσεκτικά και χωρίς να προκαλούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Είναι άλλωστε γνωστό πως η παρουσιάστρια βάζει πάντα σε απόλυτη προτεραιότητα τα δυο της παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη και όλες οι αποφάσεις που παίρνει είναι πάντα με γνώμονα το δικό τους καλό.

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 832730048831447439
Σχόλια
item