Ποιους μήνες γεννιούνται χαρισματικοί άνθρωποι Ποιους μήνες γεννιούνται χαρισματικοί άνθρωποι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποιους μήνες γεννιούνται χαρισματικοί άνθρωποι

Και όμως ο μήνας που γεννιέται κάποιος παίζει ρόλο για την μετέπειτα ζωή του, αφού σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Εssex, όσοι γεννιούνται το φθινόπωρο είναι πιο χαρισματικοί άνθρωποι από τους υπόλοιπους.

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «International Journal of Sports Medicine» αναφέρει πως τα παιδιάπου γεννιούνται τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, επιτυγχάνουν καλύτερες επιδόσεις σε πολλούς τομείς της ζωής τους, ενώ έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερη μυϊκή δύναμη!

Όσοι λοιπόν γεννιούνται το φθινόπωρο τρέχουν κατά 10% πιο γρήγορα, πηδούν κατά 12% ψηλότερα και είναι κατά 15% πιο δυνατοί από κάποιον που γεννήθηκε την άνοιξη, τους μήνες Απρίλιο, Μάιο ή ακόμη και τον Ιούνιο.

Όσοι είχαν γεννηθεί τον Οκτώβριο αποδείχτηκαν περισσότερο δυνατοί από τους άλλους. Εξίσου δυνατά ήταν και τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο. Τι ακριβώς συμβαίνει τελικά με τα παιδιά που γεννιούνται το φθινόπωρο;

Οι έγκυες που γεννούν το φθινόπωρο έχουν αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D, η οποία παράγεται από την έκθεση στον ήλιο, σε σχέση με τις μαμάδες που δεν βλέπουν ήλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους τον χειμώνα.

sarotiko.gr και newside.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Ποιους μήνες γεννιούνται χαρισματικοί άνθρωποι
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6374353548711571215
Σχόλια
item