Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά…” Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά…” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά…”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος αποτελούν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Just the 2 of us, μιας και δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό με την εμφάνισή τους.

Μετά την αποχώρησή τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα“, με εκείνη να αποκαλύπτει ότι αν μπορούσε να επιλέξει ξανά έναν παρτενέρ δεν θα επέλεγε τον Τριαντάφυλλο αλλά τον Χρήστο Χολίδη, καθώς εκείνος θα μπορούσε να την πλαισιώσει καλύτερα. 

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” ανέφερε ακόμα ότι δεν είχε χημεία με τον Τριαντάφυλλο και δεν ταίριαζαν σαν άνθρωποι.

Πριν μερικές ώρες, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε μία από αυτές κατηγόρησε ευθέως τον Τριαντάφυλλο για την αποχώρησή τους: “Δεν μας χαντάκωσε κανένα τραγούδι.  

Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά αγάπη μου; Έλα, φιλάκια Γαρύφαλλε…”.

Δες το βίντεο εδώ: https://youtu.be/7XgPdD0uloc

epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο: “Όταν ο παρτενέρ σου είναι κομπλεξικός, πώς να πας μπροστά…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1587589487420236087
Σχόλια
item