Γιάννενα: Ενδελεχείς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων Γιάννενα: Ενδελεχείς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ενδελεχείς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων

Επί ποδός βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες η αστυνομία στα Ιωάννινα, με στόχο τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων.


Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στοιχείων ο Αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου Ηλίας Μήτσιος, από το Σάββατο, οπότε τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες, διαπιστώθηκαν 15 παραβάσεις σε πολίτες, ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε τέσσερα καταστήματα σε όλη την Ήπειρο για υπεράριθμους πελάτες.


«Είναι γνωστό ότι έχει διαμορφωθεί μία πολύ δύσκολη κατάσταση σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, τόσο πανελλαδικά, όσο και εδώ στην Ήπειρο και ιδιαίτερα στον Νομό Ιωαννίνων.


Ως Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Βρισκόμαστε καθημερινά, μέρα – νύχτα , στους δρόμους για να συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στη μάχη κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.


Μέσω των καθημερινών μας ελέγχων, σε όλη την περιφέρεια της Ηπείρου, στέλνουμε σαφές μήνυμα, στους λίγους συμπολίτες, οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης.


Η πανδημία είναι παρούσα και δε χωρά εφησυχασμούς. Λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα αναπροσαρμόζουμε τα επιχειρησιακά μας σχέδια ανάλογα και με την επιδημιολογική επιβάρυνση της κάθε περιοχής.


Ειδικά για την περιοχή των Ιωαννίνων, που βρίσκονται στο υψηλό επίπεδο προληπτικών μέτρων:


-έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο το αστυνομικό προσωπικό στον τομέα των ελέγχων

-έχει γίνει χαρτογράφηση των περιοχών ώστε να δοθεί έμφαση κατά τους ελέγχους σε κρίσιμα σημεία όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να παρουσιαστούν φαινόμενα συνωστισμού

- τα περιπολικά οχήματα αναπαράγουν ηχητικό μήνυμα που υπενθυμίζουν την υποχρέωση της γενικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και της απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την υπομονή τους και τη συνεργασία τους στους ελέγχους, οι οποίοι γίνονται, πρέπει να γίνονται και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, για την προστασία της δημόσιας υγείας» κατέληξε ο κ. Μήτσιος.


Πηγή: anex.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ενδελεχείς έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5382278187249049012
Σχόλια
item