Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί! Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός» Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί! Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί! Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.

«Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. 

Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου» αποκάλυψε η Βάσω στον Γρηγόρη.

«Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή».

Πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. 

Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Δείτε το video Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=BJCGu2_LCxw&feature=emb_logo

«Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου», ανέφερε επίσης η γνωστή ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί! Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8005219507193951209
Σχόλια
item