Θεσπρωτία: Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας έξω από το κτίριο του ΟΛΗΓ διαμαρτυρήθηκε για την πώληση του λιμανιού (ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας έξω από το κτίριο του ΟΛΗΓ διαμαρτυρήθηκε για την πώληση του λιμανιού (ΦΩΤΟ) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας έξω από το κτίριο του ΟΛΗΓ διαμαρτυρήθηκε για την πώληση του λιμανιού (ΦΩΤΟ)


Στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το βουλευτή του κόμματος Μάριο Κάτση συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου έξω από το κτίριο του ΟΛΗΓ και διαμαρτυρήθηκαν για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού Ηγουμενίτσας. 

Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική και υπήρχε ένα πανό, που έγραφε ότι "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ".

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Παπαρούνας αναφέρθηκε στους λόγους, που δεν πρέπει να περάσει σε ιδιώτες το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΛΗΓ...

Σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κάτσης αναφέρει σχετικά: 

"Σε μια πολύ δύσκολη από τις συνθήκες τις πανδημίας πραγματικότητα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, διοργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας διατρανώνοντας την αντίθεσή της στο επικείμενο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, με προίκα μάλιστα όλο το παράκτιο μέτωπο του νομού Θεσπρωτίας".

Και προσθέτει: "Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την απόλυτη ευθύνη για το σχεδιαζόμενο έγκλημα, να ξεπουλά ασημικά εν καιρώ πανδημίας. Δεν πρέπει κανείς να μείνει αμέτοχος απέναντι σε αυτή την εξέλιξη. 

Δημοτικές και Περιφερειακές παρατάξεις, πολιτικά κόμματα, Θεσπρωτοί αιρετοί, παραγωγικοί φορείς και η τοπική κοινωνία, οφείλουν να πάρουν θέση δημόσια. 

Αν χαθεί το πιο πολύτιμο και αναπτυξιακό κομμάτι της πόλης, το λιμάνι που είναι μάλιστα εθνικής σημασίας, θα είναι μη αναστρέψιμο. Τώρα λοιπόν, πριν να είναι αργά!".
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας έξω από το κτίριο του ΟΛΗΓ διαμαρτυρήθηκε για την πώληση του λιμανιού (ΦΩΤΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6414534423007441502
Σχόλια
item