Μελίνα Μακρή: Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός της!

Η πρώην τραγουδίστρια του μουσικού συγκροτήματος Vegas κάνει πλέον σόλο καριέρα και την βλέπουμε πολύ συχνά στην ελληνική τηλεόραση, επιβεβαιώνοντας μας καθημερινά πόσο καταπληκτική φωνή έχει.

Η Μελίνα Μακρή, είναι αρκετά δημοφιλής στα social media και λατρεύει το Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Ο αδερφός της ωστόσο είναι επίσης γνωστός και αγαπητός στο κοινό! Τα δύο ταλαντούχα αδέρφια είναι πολύ δεμένα, οι σχέσεις τους είναι εκπληκτικές και πάντα έγραφαν μαζί στίχους και μουσική!

Ωστόσο, ο καθένας έκανε τη δική του καριέρα και χάραξε τη δική του πορεία στο χώρο. 

Ο λόγος για τον Dj Mark Angelo!

Dj Mark Angelo

Dj Mark angelo αδερφος Μελινας

Κάηκε το σπίτι της Μελίνας Μακρή των Vegas! Το σπαρακτικό μήνυμα της στα social media!

Η πύρινη κόλαση που έχει θερίσει κυριολεκτικά ολοσχερώς την Ελλάδα δεν λέει να κοπάσει, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τους 50 μέχρι στιγμής!

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι, εκατοντάδες καμένα σπίτια και αυτοκίνητα. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τα σπίτια τους είναι και η Μελίνα Μακρή,η πρώην τραγουδίστρια του αγαπημένου συγκροτήματος των Vegas της οποίας το σπίτι στην Κινέτα κάηκε ολοσχερώς! Διαβάστε παρακάτω....

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσω Instagram, η οποία και ανέβασε σχετική φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα.... καταστροφή, θάνατος, οργή. 

Ανείπωτη τραγωδία... Δύναμη και Κουράγιο σε όλους μας να αντέξουμε... νωρίς έμαθα πώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι μας στην Κινέτα, αλλά κι αυτό μοιάζει τόσο μικρό και ασήμαντο μπροστά στους τόσους ανθρώπους που χάσανε τις ζωές τους έτσι άδικα και φρικτά..... Παναγία μου βάλε το χέρι σου...»!

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία:


epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Μακρή: Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο αδερφός της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5840475897852498977
item