Στέλιος Χανταμπάκης: Αποχώρησε από τις κάμερες όταν τον ρώτησαν για....

Φανερή ήταν η αμηχανία του Στέλιου Χανταμπάκη on camera όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το Survivor, αλλά και αν είχε κάποια πρόταση για παρουσίαση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει την ώρα που γινόταν η συνέντευξη.

«Ξέρουμε ότι από τη δεύτερη σεζόν θα γίνει πάλι το Survivor μήπως τυχόν και σε ξανά απολαύσουμε ή και εσένα σε κάποιο ριάλιτι μόδας μιας και το έχεις με τη μόδα», ρώτησε ο ρεπόρτερ την σύζυγό του. 

«Το έχω, ε;», είπε γελώντας, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε: «Πες για τη μόδα εσύ, πάμε μέσα να φάμε. Γεια σας».

«Εσάς τους δύο σας έχουν προσεγγίσει να κάνετε μια τηλεπαρουσίαση;», ρώτησαν στη συνέχεια με το μοντέλο να απαντάει «Παιδιά, νομίζω πρέπει να πάμε μέσα. Έχουμε πει πάρα πολλά. Πάμε να φάμε! Δεν έχουμε κάτι να πούμε, πάμε». 

Στέλιος Χανταμπάκης: «Λιώσαμε» με τη νέα φωτογραφία του γιου του - Δε φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει

Μόλις είδαμε τη νέα φωτογραφία του γιου του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Στέλιος Χανταμπάκης, είναι αλήθεια πως «λιώσαμε» μιας και ο μικρός Μανώλης έχει μεγαλώσει τόσο που δεν το φαντάζεστε!

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του και προσπαθεί να περάσει όσες περισσότερες ώρες γίνεται με την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους.

Για το λόγο αυτό, ο Στέλιος Χανταμπάκης φροντίζει να κάνει ένα σωρό δραστηριότητες με τον γιο του και την κόρη του και έτσι σήμερα ανέβασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον γιο του Μανώλη, ο οποίος πηγαίνει πρώτη δημοτικού και διαβάζει από το σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα σχολία.

Μάλιστα, έγραψε: «Σήμερα το πρωί είδα τον γιο μου ξανά,να κάνει μάθημα από το σπιτι διαδικτυακά,με τους συμμαθητές και τη δασκάλα του..(6 χρόνων και Α’ Δημοτικού) -

Δεν πάμε σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο και πραγματικά χάρηκα τόσο πολύ για την υπέροχη δουλειά που γίνετε...ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη προσπάθεια αυτή.. εύχομαι σε όλα τα παιδιά μικρά η μεγαλύτερα να έχουν στο τέλος (μετά από όλα αυτά...) καλύτερα αποτελέσματα από ότι περίμεναν».

Παράλληλα, ο Στέλιος Χανταμπάκης χθες σχολίασε και το αν θα πήγαινε στο Survivor με παρουσιαστή τον Ντάνο. 

epirusblog.gr
5 of 5
Στέλιος Χανταμπάκης: Αποχώρησε από τις κάμερες όταν τον ρώτησαν για....
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6407571348270904146
item