Η Ντέβα Κασέλ, η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ μεγάλωσε και όπως φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της.

Η έφηβη κοπέλα, στα 16 μόλις χρόνια της έκλεισε την πρώτη της μεγάλη δουλειά, ποζάροντας στο εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού ELLE.

Μάλιστα, η μεσογειακή εμφάνιση που έχει κληρονομήσει από την Ιταλίδα μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, την έχουν αναδείξει μούσα του οίκου Dolce & Gabbana και έτσι τον περασμένο Φεβρουάριο, η Ντέβα έγινε το πρόσωπο στην καμπάνια αρώματος του διάσημου οίκου μόδας.

Η διάσημη μαμά που φυσικά καμαρώνει για την κόρη της, μοιράστηκε στο Instagram το εξώφυλλο του ELLE γράφοντας στη λεζάντα της «Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα! Εύχομαι η ζωή να σε προστατεύσει αγάπη μου».

Εκτός από την Ντέβα, η Μόνικα Μπελούτσι έχει αποκτήσει με τον Βενσάν Κασέλ ακόμα μία κόρη, την 14χρονη Λεονί.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας «Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης».

Ο Κασέλ και η Μπελούτσι ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους το 2013 και πλέον ο Γάλλον είναι παντρεμένος με την 23χρονη Τίνα Κουνάκι με την οποία έχει αποκτήσει ακόμα μια κόρη, την ενός έτους, Αμαζονί.