Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας που έφερε την αντίδραση της Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας που έφερε την αντίδραση της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας που έφερε την αντίδραση της

Η Ελένη Μενεγάκη και η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλο, Λίλικα είναι πολύ καλές φίλες και διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, φίλες είναι και στα social media και συχνά η μια αντιδρά στη φωτογραφία της άλλης που αναρτούν κατά καιρούς.

Η παρουσιάστρια ακολουθεί την πεθερά της, όπως και το αντίστροφο και έχουμε δει πολλές φορές επίσης να κάνουν διάλογο στα σχόλια των αναρτήσεων.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, η Λιλίκα Παντζοπούλου στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, μοιράστηκε με τος διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την όμορφη Άνδρου όπου ήταν για λίγες ημέρες.

Η αντίδραση τότε της Ελένης Μενεγάκη δεν άργησε να εμφανιστεί, η οποία της έκανε αμέσως like.

Ελένη Μενεγάκη Λιλίκα Παντζοπούλου μητέρα Ματέο

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκας που έφερε την αντίδραση της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5616341426585242297
Σχόλια
item