Αργύρης Πανταζάρας: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με την Έλλη Τρίγγου! Αργύρης Πανταζάρας: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με την Έλλη Τρίγγου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αργύρης Πανταζάρας: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με την Έλλη Τρίγγου!

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι και μετά τον χωρισμό τους έχουν καταφέρει να διατηρούν μια πολύ ουσιαστική σχέση, που τους επιτρέπει να παραμένουν φίλοι και ενίοτε να συνεργάζονται και επαγγελματικά.

 Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι θα πρωταγωνιστήσει τόσο στη θεατρική παράσταση “This is not Romeo and Juliet”, ενώ συνεργάζεται και στις Άγριες Μέλισσες.

Αυτές οι συνεργασίες, άλλωστε, έδωσαν και την αφορμή να ξεσπάσει μια φημολογία ότι είναι ξανά μαζί και, μάλιστα, ότι ο Αργύρης έκανε πρόταση γάμου στην Έλλη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

Έλλη Τρίγγου: Απόλαυσε τον πρώην σύντροφό της, Αργύρη Πανταζάρα, στην θεατρική πρεμιέρα του!

Ο βραβευμένος με τον Χρυσό Σταυρό του Δημήτρη Χορν ηθοποιός μίλησε στην Real News και έδωσε τέλος σε αυτές τις φήμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. 

Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. 

Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. 

Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. 

Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα”.

epirusblog.gr
5 of 5
Αργύρης Πανταζάρας: Ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση του με την Έλλη Τρίγγου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9086731450327231926
Σχόλια
item