Απίστευτο: Παππάς και Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον Σ. Τσιόδρα -«Καλύπτει τη ΝΔ» Απίστευτο: Παππάς και Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον Σ. Τσιόδρα -«Καλύπτει τη ΝΔ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτο: Παππάς και Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον Σ. Τσιόδρα -«Καλύπτει τη ΝΔ»

Με μια δήλωση... μνημείο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς και Χρ. Γιαννούλης επιτίθενται στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ισχυριζόμενοι ότι καλύπτει την κυβέρνηση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Την ώρα που η Ελλάδα στενάζει από τα κρούσματα του κορωνοϊού, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε ο εφιαλτικός αριθμός 1.259 νέων μολύνσεων σε ένα 24ωρο και ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανίστηκε με δραματικούς τόνους στην ενημέρωση, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ασκήσει αντιπολίτευση, χρησιμοποιώντας τον καθηγητή λοιμωξιολογίας.

Ειδικότερα, σε κοινή τους δήλωση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχη Χρήστος Γιαννούλης ισχυρίζονται ότι ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την κυβερνητική αδράνεια για τα ΜΜΜ και τον συνωστισμό.

Η δήλωση-μνημείο των Νίκου Παππά και Χρήστου Γιαννούλη:

«Ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ. 270 λεωφορεία και τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής.

170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό.

Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς».

epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτο: Παππάς και Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον Σ. Τσιόδρα -«Καλύπτει τη ΝΔ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3598231727080400785
Σχόλια
item