Γιάννενα: Επίρριψη ευθυνών για τη μη επαναπιστοποίηση των παιδικών χαρών Γιάννενα: Επίρριψη ευθυνών για τη μη επαναπιστοποίηση των παιδικών χαρών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Επίρριψη ευθυνών για τη μη επαναπιστοποίηση των παιδικών χαρών

Ευθύνες στη δημοτική αρχή για το ότι δεν έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την επαναπιστοποίηση των παιδικών χαρών, επιρρίπτει η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», απαντώντας στα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου, ο δήμος Ιωαννιτών, για πρώτη φορά επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής, χωρίς καμία προγενέστερη υφιστάμενη υπηρεσιακή υποδομή, δημιούργησε το πλαίσιο πιστοποίησης και επαναπιστοποίησης των παιδικών χαρών. 

Με βάση αυτό ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες κι έτσι χορηγήθηκε σήμα καταλληλότητας σε έξι παιδικές χαρές (Πορτοκαλής Αρκούδος– Κουραμπάς, Πεταλούδα– πάρκο Κ. Μπέγκα, Μουζακαίοι, Ναπολέων Ζέρβα, Γηροκομείο και Οπλαρχηγού Πουτέτση και Τζαβέλλα).

Η πιστοποίηση έχει διάρκεια έναν χρόνο και γι’ αυτό χρειάζεται επικαιροποίηση των αδειών. Για τις έξι παιδικές χαρές, η ανανέωση της πιστοποίησης έγινε δύο φορές και ήταν σε ισχύ μέχρι το τέλος της θητείας της.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίρριψη ευθυνών για τη μη επαναπιστοποίηση των παιδικών χαρών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 973463100946128979
Σχόλια
item