Γιάννενα: Σε χειμερινό ωράριο λειτουργίας η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

Στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του covid-19, σύμφωνα με το ειδικό σχέδιο της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης από την Πέμπτη ισχύει για το κοινό το χειμερινό ωράριο λειτουργίας.

Το ωράριο ως εξής:

Δευτέρα και Τετάρτη: 12.30-19.30

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 08.00-14.30

Ο δανεισμός των βιβλίων γίνεται με προκράτηση στο e-mail zosimaialib@sch.gr  και κατόπιν αναζήτησης από το μέλος στον κατάλογο της Ζωσιμαίας. 

Η χρήση των Αναγνωστηρίων, αποκλειστικά για το υλικό της Βιβλιοθήκης,  γίνεται με σειρά προτεραιότητας και προκράτηση στο τηλέφωνο της Γραμματείας 2651072863, με τους όρους που μέχρι σήμερα ισχύουν και περιορισμό χρόνου 1 ώρα/χρήστη. 

Η έκδοση νέας κάρτας μέλους πραγματοποιείται με αποστολή e-mail στο zosimaialib@sch.gr, όπου θα επισυνάπτεται η Αίτηση και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. του αιτούντος, για λόγους ταυτοποίησης και με κάθε δέσμευση τήρησης του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

Η παραλαβή της νέας κάρτας, με αυτοπρόσωπη παρουσία, καθορίζεται σε ημέρα και ώρα, από τη Βιβλιοθήκη.

Επιστροφές δανεισμένων τεκμηρίων γίνονται-ανεξαρτήτως ημέρας και ωραρίου-στη θυρίδα επιστροφής βιβλίων, αριστερά της Κεντρικής Εισόδου.

Η χρήση του Δημοσίου Κέντρου Πληροφόρησης δεν είναι προς το παρόν δυνατή.

Κατά την είσοδο στο χώρο της Ζωσιμαίας επιβάλλεται η απολύμανση των χεριών και η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο, καθώς και η τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της Γραμματείας, στην ιστοσελίδα της Ζωσιμαίας και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε χειμερινό ωράριο λειτουργίας η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7344709780505567757
item