Γιάννενα: Τρεις ανήλικοι οι κλέφτες μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων Γιάννενα: Τρεις ανήλικοι οι κλέφτες μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τρεις ανήλικοι οι κλέφτες μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων

Στην εξιχνίαση κλοπών δικύκλων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο τρίμηνο στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, κατάφεραν να φτάσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 17χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλοι δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και ένας 13χρονος, συνεργοί του συλληφθέντα.

Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι μεμονωμένα ή από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως 29 Οκτωβρίου, αφαίρεσαν από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, τρεις μοτοσικλέτες και πέντε μοτοποδήλατα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν σε υπαίθριους χώρος, κοντά στα σπίτια των δραστών, τρία από τα κλεμμένα δίκυκλα, καθώς και ένας σκελετός μοτοποδηλάτου, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις ανήλικοι έχουν απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές και τη δικαιοσύνη για κλοπές.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τρεις ανήλικοι οι κλέφτες μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1800353596324121073
Σχόλια
item