Ο πρόεδρος των Κορφιάτικων βραβείων ξεκαθαρίζει για το βραβείο της Μαρίας Κίτσου

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Δημήτρης Μουζακίτης, πρόεδρος της επιτροπής των Κορφιάτικων βραβείων, ο οποίος εξήγησε τι συνέβη με το βραβείο που επρόκειτο να παραλάβει η Μαρία Κίτσου, αλλά και το λόγο που ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε από την εκδήλωση.

«Δεν έγινε καμία παρεξήγηση. Η κυρία Κίτσου είχε ενημερώσει με την επιστολή της ότι αποδέχεται το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” και ότι θα είναι στην απονομή. 

Όταν ετοιμαζόμασταν να ανακοινώσουμε το βραβείο, διαπιστώσαμε ότι η κυρία Κίτσου δεν βρισκόταν στην αίθουσα. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε.

Από εκεί και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι, όταν δεν υπάρχει το πρόσωπο, να το αποσύρουμε, όχι να το δώσουμε σε άλλον, όπως ακούστηκε σε κάποια κανάλια. Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγο ανέβηκε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καρατζογιάννης, είπε ότι επικοινώνησε μαζί της και τον παρακάλεσα να το παραλάβει.

Τώρα για το θέμα του Βασίλη Μπισμπίκη, μπαίνοντας ζήτησε, λόγω ενός προβλήματος που είχε στο σπίτι με τη γυναίκα του, να συντομεύσουν το βραβείο, αν μπορούν νωρίτερα, για να μπορέσει να φύγει. Έμαθα όμως, ότι μόλις είπαμε ότι το αποσύρουμε, δεν ήξερε τον κανονισμό ο Βασίλης και σηκώθηκε κι έφυγε. 

Ο Βασίλης μάλλον πίστεψε ότι θα δίναμε το βραβείο “Ζωή Λάσκαρη” σε άλλον κι έτσι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μουζακίτης.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο πρόεδρος των Κορφιάτικων βραβείων ξεκαθαρίζει για το βραβείο της Μαρίας Κίτσου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 688082263756776391
item