Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να σκεφτώ τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Με αφορμή την παράσταση του «Κυρία Επιθεώρηση» ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το μεσημέρι της Παρασκευής. «Είναι πάρα πολύ σύγχρονο και ταυτόχρονα ιστορικό» εξήγησε αρχικά.

Ο Γιάννης Ζουγαλένης παραδέχθηκε πως του έχει γίνει πρόταση για εκπομπή και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό. 

«Είχα και μια ατυχία γιατί ενώ συζητούσα με ένα κανάλι, μου είπαν μετά ότι δεν ταιριάζει στο πρόγραμμα. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι σάτιρα αλλά όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ» είπε.

«Γενικά δεν έχω καλή γνώμη για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τη δημοτικότητα τους για να μπουν στο θέατρο» είπε ο κ. Ζουγανέλης και έκανε λόγο για «αρπακολατζήδες».

Έχει ασκήσει κριτική στην κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη η οποία είναι μια εκ των κριτών του «Voice»; «Ποτέ δεν παρεμβαίνω στις επιλογές της» ξεκαθάρισε ο κ. Ζουγανέλης.

Αναφορικά με την αναβολή του γάμου της, είπε πως: «Με στεναχωρεί η αναβολή του γάμου λόγω κορονοϊού αλλά τι; Να γίνει ένας γάμος με 20 άτομα; Ούτε οι στενοί συγγενείς δεν είναι».

Σχολιάζοντας τον έναν χρόνο από τη «βίαιη απώλεια», όπως την χαρακτήρισε του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, είπε: «Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να τον σκεφτώ» και πρόσθεσε πως του λείπει το χαμόγελο του και το έντονο γέλιο του.

https://youtu.be/Up8Xkm4BwZw

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να σκεφτώ τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9058307386111021381
item