Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι άντρες πάνω σου

Και θα καταλάβεις γιατί το λέω...

Έχουν σπαταληθεί αμέτρητες ώρες, μη σου πω και εργατοώρες, για να μπορέσουμε να καταλήξουμε στο χαρακτηριστικό εκείνο που ένας άντρας λατρεύει πάνω σε μία γυναίκα. 

Θα μου πεις αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κρίνει υποκειμενικά, αλλά υπάρχουν έρευνες οι οποίες βοηθούν να έχουμε έστω την πλειοψηφία.

Υπό άλλες συνθήκες, η έρευνα αυτή πιθανότατα να μην ήταν τόσο ενδιαφέρουσα και πιθανότατα να μην της έδινες περισσότερη σημασία. Ωστόσο, δεδομένων των συνθήκων, τα ευρήματα δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά.

Ξέχνα λοιπόν αυτά που πίστευες για το πλούσιο στήθος και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια. Το χαρακτηριστικό που ξετρελαίνει τους άντρες στις γυναίκες είναι τα ζουμερά και σέξι χείλη. 

Συγκεκριμένα, όταν ένας άντρας παρατηρεί ένα γυναικείο πρόσωπο αφιερώνει, 6,7 δευτερόλεπτα στα χείλη (κάντα 7,3 αν είναι κόκκινα), 0, 95 στα μάτια και μόλις 0, 85 στα μαλλιά.

Βέβαια, στις μέρες μας η παρατήρηση των χειλιών και γενικότερα του προσώπου είναι μία δύσκολη πίστα, μιας και η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. 

Παρόλα αυτά, και επειδή είσαι σίγουρα προσαρμοστικό ον, μπορείς ακόμα να γοητεύεις με την υπέροχη προσωπικότητά σου. Και πού θα πάει; Θα φτιάξουν τα πράγματα και θα φορέσουμε και πάλι τα λαμπερά κραγιόν μας!

epirusblog.gr
5 of 5
Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι το χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι άντρες πάνω σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4426518207811173543
item