Άρτα: Διαψεύδεται η ύπαρξη κρουσμάτων στα Πράμαντα Άρτα: Διαψεύδεται η ύπαρξη κρουσμάτων στα Πράμαντα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διαψεύδεται η ύπαρξη κρουσμάτων στα Πράμαντα

Το τελευταίο 24ωρο διαδίδεται από στόμα σε στόμα ότι ένας αριθμός από τα κρούσματα που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες, έχει ως αναφορά τα Πράμαντα...

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με τον αντιδήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Νίκο Βαΐτση να κάνει γνωστό στον Η.Α. ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στην περιοχή, παρά μόνο κάποιες επαφές κατοίκων με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Κανείς από αυτούς δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα και όλοι ακολουθούν τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, θέτοντας εαυτούς σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα στην οποία είχε γίνει τεστ στα Γιάννενα, δεν περίμενε τα αποτελέσματα, αλλά θέλησε να επισκεφθεί τους γονείς της στα Πράμαντα. 

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, ειδοποιήθηκε ότι είναι θετική και επέστρεψε, ωστόσο ήδη είχε έρθει σε επαφή με έναν αριθμό ατόμων που είναι σε οικιοθελή καραντίνα.

Ο κ. Βαΐτσης εξέφρασε τη λύπη του για τις ανυπόστατες διαδόσεις, οι οποίες προκαλούν ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα στις ήδη πληγείσες από την κατάσταση επιχειρήσεις της περιοχής, από την άλλη όμως συνέστησε προσοχή και επαγρύπνηση σε όλους.

Αποστόλης Τζελέτας/agon.​gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διαψεύδεται η ύπαρξη κρουσμάτων στα Πράμαντα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 503286943167569350
Σχόλια
item