Μέγκι Ντρίο: Οι επιθέσεις που έχει δεχτεί, η σκέψη της να μπει στο Big Brother και ο νέος έρωτας

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Μέγκι Ντρίο

Το μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο Greece’s Next Top Model, μίλησε στον παρουσιαστή για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στο σπίτι και το αυτοκίνητό της το τελευταίο διάστημα, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ αποκάλυψε στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη.

“Γενικά ζούμε σε μια κοινωνία πάρα πολύ δύσκολη. Έχω αρχίσει και φοβάμαι… Μου χάραξαν με κλειδί το αυτοκίνητο γύρω – γύρω. Το να σου χαράξει κάποιος το αμάξι είναι σαν να το κάνει σκόπιμα. Έχω πάει στην αστυνομία. 

Οι αρχές είναι δίπλα μου. Μετά, είδα την πόρτα του σπιτιού μου παραβιασμένη, προσπαθούσαν να την ανοίξουν. Είχε φύγει ο σύρτης, είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς δεν μπήκαν μέσα.

Φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί ακόμα και τώρα, μετά από δύο χρόνια βγαίνω έξω και ακούω κακά σχόλια. Και στα social media δέχομαι σχόλια από haters. 

Δεν έλαβα απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου”, δήλωσε αρχικά η Μέγκι Ντρίο σχετικά με τα άσχημα περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Το γνωστό μοντέλο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συζήτησαν στη συνέχεια τα τηλεοπτικά πρόσωπα με εκείνη να αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ιωάννα Μαλέσκου της αρέσουν πολύ. 

Μάλιστα, ενώ πέρυσι είχε μιλήσει αυστηρά για την οικοδέσποινα του “Pop up”, φέτος παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί την εκπομπή της και τη θεωρεί πολύ καλή παρουσιάστρια, όμως της λείπει η παρουσία της από το Greece’s Next Top Model.

Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής τη ρώτησε αν θα συμμετείχε στο “The Bachelor” εκείνη απάντησε αρνητικά, ενώ σχετικά με το Big Brother η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε ότι θα έμπαινε, αν και της φαίνεται πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο.

“Θα έμπαινα στο Big Brother και νομίζω θα τα πήγαινα τέλεια. Τώρα που κοιτάω όμως, είναι δύσκολο. 24 ώρες το 24ωρο να είσαι με μια κάμερα είναι δύσκολο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ ευτυχισμένη. “Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! 

Το ήθελα! Ήμουν πολύ πληγωμένη, μου πήρε πάρα πολύ καιρό να ξεπεράσω την πρώην σχέση μου, όμως τώρα είμαι πολύ καλά”.

epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκι Ντρίο: Οι επιθέσεις που έχει δεχτεί, η σκέψη της να μπει στο Big Brother και ο νέος έρωτας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3152266610854816166
item