Οι μυστηριώδεις πέτρες Aztlán περιγράφουν την εξωγήινη επίσκεψη πριν από χιλιάδες χρόνια

Οι μυστηριώδεις πέτρες Aztlán αποτελούν μέρος μίας ομάδας λίθων ή/και κεραμικών, που είναι γνωστή ως Ojuelos Piedras, που έχουν αναλυθεί από ερευνητές και φαίνεται να περιγράφουν την επίσκεψη και την εξωγήινη επαφή που έλαβε χώρα πριν από 27.000 χρόνια.

Μετά την ανακάλυψη αυτών των κεραμικών τεχνουργημάτων που έγιναν πριν από μερικά χρόνια, όπου υπάρχουν περίεργες φιγούρες που λέγεται ότι έχουν προϊσπανική προέλευση, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν αφού δείχνουν τους ντόπιους της περιοχής να έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους.

Οι φιγούρες δείχνουν πρόσωπα που ερμηνεύονται ως Γκρίζοι εξωγήινοι και ιπτάμενους δίσκους. Οι «έρευνες» του García Sánchez και άλλων βοήθησαν να βρεθούν περισσότερα από αυτά, με τον αριθμό τους να κυμαίνεται από 300 έως 3.000, ανάλογα με την ερμηνεία που τους δίνονται.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, ότι περιγράφουν μία ιστορία που είναι μέρος της πόλης των Αζτέκων, δηλαδή, της μυθικής πόλης Aztlán. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ένα από αυτά τα ευρήματα, η περίφημη “κυκλική πέτρα Aztlán” είναι ένα από τα κομμάτια που φαίνονται να δείχνουν ξένα πρόσωπα, μη ανθρώπινα, στη μέση του ημερολογίου των Αζτέκων, συνθέτοντας έτσι μία ιστορία πέρα από την γνωστή και καταγεγραμμένη της ανθρωπότητας.

Η Ojuelos, όπως μας λένε, ήταν επίσης μια αρκετά πολυσύχναστη περιοχή διαφορετικών πολιτισμών, όπως των Aridoamerica και Mesoamerica (και, κατά περίεργο τρόπο, προφανώς από διαφορετικές περιόδους), όπως αυτή των λαών του Sioux, Cheyenne, Hopi, Maya, Mexica, Olmechi, Teotihuacan, Mixtec , Huastec, Chichimec, κλπ.

Σύμφωνα με τις “εκθέσεις” των ερευνητών UFO, τα ευρήματα αναλύθηκαν με μεθόδους Άνθρακα 14, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι χρονολογούνται από τουλάχιστον 27.000 χρόνια πριν.

Αρχικά, τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και οι τοπικές εφημερίδες (όπως η εφημερίδα La Jornada Guerrero), ήταν τα μόνο που μίλησαν για αυτές τις κεραμικές φιγούρες που έδειχναν σχέδια για την εξωγήινη επαφή.

Μετά τις αναλύσεις, ο Μεξικανός ουφολόγος Jaime Maussán παρουσίασε μια ειδική εκπομπή στο πρόγραμμα Tercer Milenio, όπου μίλησε ο αυστριακός ερευνητής Klaus Dona και ο θεωρητικός φυσικός του επιστημονικού προγράμματος, Nassim Haramein, οπότε και σχολίασαν τις έρευνες για τα Ojuelos Piedras.

Οι φιγούρες που αποτυπώνονται σε αυτά δείχνουν αρχαίους αστροναύτες εξωγήινης προέλευσης, ήταν μία κοινή εκτίμηση.

Μετά από μια σύντομη περίοδο ανάλυσης και έρευνας, η μεξικανική κυβέρνηση αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο κοινό αρκετά αρχαιολογικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Stones of Ojuelos, που περιγράφουν με ακρίβεια μια εξωγήινη επαφή που έλαβε χώρα πριν από 27 χιλιάδες χρόνια.

Για να το υποστηρίξει περισσότερο, ο δημοσιογράφος Jaime Maussan υπενθύμισε ότι όλα αυτά συνδέονται με την ανακάλυψη από τις υποτιθέμενες εξωγήινες μούμιες της Nazca, στο Περού.

Τα πρόσωπα από τις εξωγήινες μούμιες είναι πανομοιότυπα με τα σχέδια που βρέθηκαν στα κεραμικά του Ojuelos και δείχνουν Γκρίζους εξωγήινους με πολύ μεγάλα μάτια και κεφάλια, τα οποία έρχονται σε επαφή με τους τοπικούς Μεσοαμερικάνους (προ-ισπανόφωνους) πληθυσμούς. 

Ακόμη και οι πρώτες πέτρες εμφανίζουν τον ίδιο τύπο γκρίζων όντων που έρχονται σε επαφή με τους Μάγια, όπως υποστηρίζεται.

Δείτε τα παράξενα ευρήματα στο βίντεο που ακολουθεί: https://youtu.be/UxaJ0S3tp3E

piedras de ojuelos -contacto extraterrestre

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Οι μυστηριώδεις πέτρες Aztlán περιγράφουν την εξωγήινη επίσκεψη πριν από χιλιάδες χρόνια
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6439154832761060964
item