Γιάννενα: Δίαυλος επικοινωνίας με τον Σύλλογο Ατόμων με Νόσο Alzheimer Ιωαννίνων Γιάννενα: Δίαυλος επικοινωνίας με τον Σύλλογο Ατόμων με Νόσο Alzheimer Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δίαυλος επικοινωνίας με τον Σύλλογο Ατόμων με Νόσο Alzheimer Ιωαννίνων

Δίαυλο επικοινωνίας και μόνιμης συνεργασίας με τον Σύλλογο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer και συναφείς Διαταραχές άνοιξαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και ο ΟΚΠΑΠΑ.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Νόσο Alzheimer και συναφείς Διαταραχές (Συ.Σ.Φ.Α.Ν.Α.Συ.Δ.) Νομού Ιωαννίνων Νίκο Μάστορα και την Αντιπρόεδρο Έλλη Λάμπρη.

Η άνοια αποτελεί μια νόσο με πολύπλευρες επιπτώσεις τόσο για τον νοσούντα όσο και για το υποστηρικτικό του περιβάλλον. Σκοπός του συλλόγου είναι η ολιστική υποστήριξη των ατόμων που έχουν αναλάβει τη φροντίδα των ασθενών με άνοια καθώς και η ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού. 

Η συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών με τον Σύλλογο θα είναι συνεχής, όπως τονίστηκε στη συνάντηση, τόσο για την καλύτερη ενημέρωση των ηλικιωμένων όσο και για την ανάπτυξη άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δίαυλος επικοινωνίας με τον Σύλλογο Ατόμων με Νόσο Alzheimer Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4667740502796669139
Σχόλια
item