Ο Γιάννης Σπαλιάρας στις «8 λέξεις» – Τι αποκάλυψε για τον νέο του ρόλο (video)

Για τον νέο του ρόλο στο σήριαλ «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it».

«Είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε με το τρίπτυχο της επιτυχίας, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου. Έχουμε αρκετά καλή χημεία θα έλεγα» σημείωσε ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα με δείτε στον ρόλο του Αλέξη Παππά. Ο Αλέκος δεν είναι και το καλύτερο παιδάκι. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη, την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και έχει πληροφορίες που μπορεί να τους στείλουν στην φυλακή. 

Το ίδιο κάνει και στη γυναίκα του, την εκβιάζει. Την έχει παντρευτεί για τα λεφτά, κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες στο ζευγάρι και θα αποκαλυφθεί ότι ζουν έναν λευκό γάμο. 

Όταν όλο αυτό θα έρθει στην αντίληψη του Αρώνη, εκεί θα αγριέψουν τα πράγματα. Για όσους παρακολουθούν τη σειρά και έχουν εικόνα για τον χαρακτήρα του Αρώνη, μπορούν να καταλάβουν».

Αναφορικά με την αντικατάσταση στο ρόλο που είχε στο σίριαλ ο Αλέξης Παππάς, ο ηθοποιός εξήγησε ότι «αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ σαν ηθοποιός ούτε ρώτησα λεπτομέρειες. 

Από κει και πέρα, όταν μπαίνεις σε ένα σίριαλ που τρέχει ήδη, αυτό έχει μια δυσκολία γιατί μπαίνεις σε μία ομάδα που είναι ήδη αρκετά δεμένη και δουλεύουν έναν χρόνο μαζί. 

Ειδικά για μένα που είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με τους συνεργάτες μου, τη χρειάζομαι αυτή την επαφή. 

Θα έλεγα ότι στην αρχή δηλαδή είναι λίγο άβολο που μπαίνεις σε μια ομάδα που είναι αρκετό χρόνο μαζί, αλλά δεν το αισθάνθηκα τόσο γιατί με τα περισσότερα παιδιά και έχω συνεργαστεί και με δέχθηκαν πολύ καλά».

Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=39OrmhQrGBo

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιάννης Σπαλιάρας στις «8 λέξεις» – Τι αποκάλυψε για τον νέο του ρόλο (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1387978804959058818
item