Χριστίνα Μπομπα: Η φωτογραφία πριν 6 χρόνια με την αδερφή της

Τη Χριστίνα Μπόμπα τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 3μιση χρόνια, ως τη σύντροφο του Σάκη Τανιμανίδη, όταν εκείνη ταξίδεψε από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να δει και να μείνει μερικές μέρες με τον αγαπημένο της. 

Πλέον οι φωτογραφίες τους είναι πολλές όμως μια δεν την είχαμε δει, η Χριστίνα με την αδερφή της 6 χρόνια πριν.

Και μπορεί να έχουμε κάνει αναδρομή στα Instagram accounts τους και να έχουμε δει τις πρώτες φωτό τους στην πλατφόρμα ή την πρώτη τους κοινή φωτό, όμως αυτή τη φωτό της Χριστίνας δεν την είχαμε δει ξανά.

Το Instagram φέτος κλείνει δέκα χρόνια και η Χριστίνα Μπόμπα αν και διαθέτει το account από το 2012 περίπου, είπε να μας δείξει μια φωτό της από το 2014, στην οποία ποζάρει με την αδερφή της Ελίνα. 

Έξι χρόνια μετρά η εν λόγω φωτογραφία, και είναι αλήθεια η πρώτη φορά που τη βλέπουμε. 

Χριστίνα Μπόμπσ

Χριστίνα Μπόμπα: Μίλησε ανοιχτά για το The Voice και την αποχώρηση της - «Το είχα πει και πέρσι...»

Στην κάμερα του Έλα χαμογέλα και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους λόγους που φέτος δεν είναι στο Voice.

«Μου λείπει ο Γιώργος και όλη η ομάδα του Voice. Tο είχα πει από πέρσι ότι δεν θα είμαι φέτος στο show. Σκέφτηκα να κάνω κάτι δημιουργικό για μένα. Να είναι πρόκληση για μένα το επόμενό μου τηλεοπτικό βήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή.

Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, τονίζοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης το θέλουν πολύ και το περιμένουν.

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπομπα: Η φωτογραφία πριν 6 χρόνια με την αδερφή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4682350515550592998
item