Θεσπρωτία: Στα παράλια της Θεσπρωτίας έκλεψε από αυτοκίνητο χρήματα και κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη 4.960 ευρώ! Θεσπρωτία: Στα παράλια της Θεσπρωτίας έκλεψε από αυτοκίνητο χρήματα και κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη 4.960 ευρώ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Στα παράλια της Θεσπρωτίας έκλεψε από αυτοκίνητο χρήματα και κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη 4.960 ευρώ!

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υποθέσεις διάρρηξης αυτοκινήτων και πραγματοποίησης ανάληψης χρηματικών ποσών με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες.

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το μεσημέρι στις 28-7-2020 σε παραλιακή περιοχή της Θεσπρωτίας, ο κατηγορούμενος διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 250 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, με τη χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών προέβη στην ανάληψη του συνολικού χρηματικού ποσού των 4.960 ευρώ από τρεις διαφορετικές Αυτόματες Ταμειολογιστικές Μηχανές (ΑΤΜ) από περιοχές της Ηγουμενίτσας και των Ιωαννίνων.

Επίσης, ο κατηγορούμενος εμπλέκεται επιπλέον και σε διάρρηξη αυτοκινήτου που έγινε σε παραλιακή περιοχή της Αχαΐας το βράδυ της 28-7-2020, από όπου αφαιρέθηκαν φορητός υπολογιστής και προσωπικά έγγραφα.   

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στα παράλια της Θεσπρωτίας έκλεψε από αυτοκίνητο χρήματα και κάρτες, με τις οποίες έκανε ανάληψη 4.960 ευρώ!
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 881431775774646185
Σχόλια
item